Pasionat de off-road? Acum există ștergătoare de parbriz speciale pentru ieșirile în teren accidentat

de Florin Ardeleanu
Joi, 28.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania BFGoodrich lansează pe piață ștergătoarele de parbriz de off-road. Acestea sunt inspirate de anvelopele All-Terrain T/A K02 ale brandului american.

Mașinile pregătite special pentru teren accidentat au câteva echipamente și caracteristici speciale. Spre exemplu, o gardă înaltă la sol, anvelope de off-road, troliu, filtru de aer extern sau scuturi din metal care protejează componentele importante ale sistemului de rulare.

BFGoodrich propune acum și un set de ștergătoare de parbriz, tot de off-road. Compania americană le descrie ca fiind "un produs inovator, conceput pentru a rezista provocărilor pe care le implică rularea în teren accidentat, în special în condiții dificile sau extreme."

Ștergătoarele au o formă robustă și sunt inspirate de anvelopele All-Terrain T/A K02 ale companiei. Partea exterioară a lamelei imită chiar un profil de anvelopă.

Americanii susțin că suspensia "X-Flex" asigură un contact perfect cu parbrizul, iar tehnologia "Scrub-X" îndepărtează rapid stropii de apă, noroiul, zăpada și urmele lăsate de insecte.

Noile ștergătoare de off-road lansate de BFGoodrich costă 79.99 dolari, cu mult peste prețul unui set normal.

via Jalopnik

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru