Pe drumul cel bun: Aston Martin este aproape să obțină profit după 7 ani, pe fondul cererii crescute pentru modelul DB11

de Petre Barac
Joi, 23.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin este pe punctul să obțină primul profit anual înainte de taxe, de după anul 2010, pe seama cererii crescute pentru modelul său DB11.

Venirea lui Andy Palmer la cârma Aston Martin în 2014 începe să dea roade pentru constructorul britanic din punctul de vedere al profitabilității.

În primele nouă luni din acest an, Aston Martin a avut un profit înainte de taxe de circa 24 de milioane de dolari, după ce anul trecut, în aceeași perioadă, compania avea pierderi de aproape 140 de milioane de euro.

Astfel, Aston Martin este aproape să obțină primul său profit înainte de taxe după 7 ani de așteptare.

“Performanța financiară și profitul sunt datorate creșterii cererii pentru modelele noastre sportive. Ne așteptăm ca trendul să continue, iar noile DB11 Volante și Vantage să ajute la creșterea companiei în următorii ani”, a spus Andy Palmer, șeful constructorului britanic.

În această săptămână, Aston Martin a lansat cea mai nouă variantă a coupe-ului său Vantage.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru