Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @Miki
    Se pare ca in pozele aceste.... nu pot sa-l gasesc pe "oracul" Formulei 1, Miki Alexandrescu... Cum se poate asa ceva... nu a fost invitat la aceasta intrunire? Ciudat... probabil ca era ocupat... cine stie lua pranzul cu Schumi sau... cu tatal lui Lewis... Pacat ca a ratat aceasta intalnire. Sigur nu povestea orice nu s-a discutat la ea.
    0 0
  • about Miki
    Razi tu razi insa au fost cateva curse anul trecut fara Miki si parca fara Victor bonifaciu. Au fost groaznice, nu intelegeai nimic. Intradevar fac multe greseli insa tocmai deaceea au farmec. Cu siguranta ca fara aportul lui Miki Alecsanderscu cursele ar fi si mai plictisitoare. Tot ce le trebuie e sporirea informatiei atat catre ei cat si dinspre ei catre telespectatori. Un chat ar fi benefic sa-i corecteze cineva... In rest eu zic ca sunt ok. Sigur ca nu se compara cu cei de la BBC insa nu au experienta de curse pentru a ne delecta cu ceva informatii tehnice. Poate gasim pe cineva cu asa ceva si care are si ceva fler de comentator. Un Blundell varianta RO.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru