Piquet Jr la Renault in 2007

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 12.08.2006
Fiul fostului triplului campion mondial brazilian Nelson Piquet isi va face debutul in Formula 1 in sezonul viitor ca pilot de teste la Renault.

Pare din ce in ce mai clar faptul ca Heikki Kovalainen se va afla, incepand cu anul viitor, la volanul unui monopost Renault in campionatul Mondial de Formula 1, facand echipa cu Fisichella. O miza foarte mare pentru Briatore, care il inlocuieste astfel pe Fernando Alonso, campionul mondial en-titre urmand sa plece la McLaren. Boss-ul Renault mizeaza insa pe finlandez in vurtutea istoriei recente a Formulei 1, Raikkonen si Mika Hakkinen fiind cele doua exemple care stau in picioare de fiecare data.

In aceste conditii, se pare ca al treilea pilot al echipei franceze va deveni Piquet Jr., care va ateriza in marele Circ din GP2. Desi a fost contactat in acest sens si de Williams, Piquet va accepta oferta lui Briatore, care acum 15 ani lansa pe orbita unul dintre cei mai apreciati piloti ai tuturor timpurilor: Michael Schumacher. Piquet Jr li se va alatura astfel in Campionatul Mondial lui Nico Rosberg si lui Lewis Hamilton, piloti din generatia sa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru