Planurile Maserati privind electrificarea: două modele noi, printre care un SUV, iar Ghibli va primi versiune hibridă în 2020

de Paul Cosma
Vineri, 27.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati pregătește lansarea a două modele noi, respectiv o sportivă și un SUV. Ambele vor fi produse în Italia și vor avea versiuni hibride și electrice. În plus, în 2020, Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din gama constructorului de la Modena.

În contextul programului de investiții de 5 miliarde de euro al grupului FCA în Italia, brandul Maserati și-a prezentat planurile pentru perioada următoare, electrificarea fiind o prioritate.

Maserati pregătește două modele noi, respectiv o sportivă și un SUV. Sportiva va fi produsă la Modena și va avea o versiune electrică. SUV-ul va fi construit la uzina din Cassino.

De altfel, constructorul spune că toate modelele noi vor fi construite 100% în Italia și vor avea versiuni hibride sau electrice.

În plus, Maserati Ghibli va primi anul viitor o versiune hibridă și va deveni primul hibrid din istoria constructorului italian.

Via Maserati

Comentarii (2)

  • Maserati trebuie sa vina cu o noua generatie la Ghibli, o varianta hibrida la anul, pe un model lansat in 2013, pare asa ca arunca banii degeaba.
    2 1
  • Anul urmator vom vedea pe ALFIERI (super sportiva) iar din 2021 va fi lansata LEVANTINA (un LEVANTE intrat la apa).
    Totodata se vor implementa noile tehnologii pentru hibride (GHIBLI va fi prima) si pentru BEV-uri, chiar cu solutii pentru condus autonom (nivel 2 si 3).
    Incepe sa se miste ceva si in casa Tridentului...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru