Polonia in Formula 1!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 02.08.2006
Robert Kubica va fi primul polonez care va lua startul intr-o cursa de Formula 1. Acesta il va inlocui pe Jacques Villeneuve, care a declarat forfait pentru cursa de la Budapesta.

Este oficial, polonezul Robert Kubica il va inlocui pe Jacques Villeneuve la volanul monopostului BMW la Budapesta. Motivul? Villeneuve si-a anuntat colegii de echipa ca nu poate concura din cauza iesirii sale in decor la Grand Prix-ul de la Hockenheim.

Mario Thiessen, seful BMW, a declarat ca Robert Kubica a facut impresie foarte buna in testele derulate pana acum si ca Marele Premiu al Ungariei va reprezenta, pentru polonez, prima ocazie de a-si demonstra talentul in fata a inca 21 de monoposturi. De asemenea, echipa germana nu a luat inca o decizie legata de pilotul care va concura in restul curselor din acest sezon sau anul viitor.

Kubica s-a aratat mandru de faptul ca echipa i-a acordat aceasta sansa, subliniind faptul ca este pregatit pentru cea mai importanta provocare a vietii lui. Va fi primul polonez care va lua startul intr-o cursa de Formula 1.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru