Porsche GT3 RSR la treaba

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.07.2006
Echipa germana Manthey Racing va folosi, in premiera, pentru cursa de anduranta de la Spa doua modele Porsche 911 GT3 RSR.
Iubitorii de automobilism pot admira o noua bijuterie pe circuitele de curse. Manthey Racing o echipa din Germania vor folosi doua modele Porsche 911 GT3 RSR in cursa de 24 h de la Spa din Belgia.

Modelul de cursa Porsche a fost conceput dupa modelul de sosea 911 GT3 RS. Porsche-ul cu numarul 111 va fi condus de pilotii germani Timo Bernhard si Marc Lieb, alaturi de portughezul Pedro Lamy. Masina cu numarul 197 va fi condusa de Lucas Luhr (Monaco), Sascha Maassen (Belgia) si Marcel Tiemann (Monaco).

Pentru Porsche si Manthey Racing este important pentru ca pot testa comportamentul modelului in conditii de cursa. Cursa de la Spa este singura participare a modelului intr-o competitie sportiva in acest an. 2007 va fi anul in care 911 GT3 RSR este disponibil achizitionarii de catre echipele interesate.

GT3 RSR a fost conceput pentru a respecta regulamentele A.C.O (Automobile Club de l’Ouest), FIA-GT si IMSA (International Motorsports Association).

GT3 RSR este propulsat de un motor cu o capacitate de 3.8 litri care dezvolta 485 CP/ 8,500rpm si un cuplu maxim de 435Nm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru