Premieră în Europa de Est: la Iași a fost inaugurată o linie robotizată de tinichigerie-vopsitorie-caroserie

de Cornel Șocariciu
Joi, 03.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La Lețcani, județul Iași, a fost deschisă prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu linie robotizată din România și Europa de Est. Investiția a fost de 2.5 milioane de euro.

Prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu linie robotizată din România și Europa de Est s-a deschis pe DN28 în Lețcani, județul Iași. Investiția aparține Tester Group și poartă numele de Casa Auto Centru Tehnic. Conform reprezentanților companiei, centrul deschis în apropiere de Iași are o suprafață de 2.000 de metri pătrați, iar investiția s-a ridicat la 2.5 milioane de euro. 

Reprezentanții companiei spun că astfel vor putea realiza de fiecare dată scenariul perfect de vopsire pentru toate tipurile de caroserie și vor reduce consistent timpul necesar pentru reparații. Utilajele folosite au fost achiziționate de la Intersofex, în timp ce Auto Total a fost compania care s-a implicat în implementarea proiectului și în instruirea personalului din cadrul noului centru tehnic.  

"Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienților noștri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacționează cu domeniul reparațiilor auto.

Deschidem prima tinichigerie vopsitorie-caroserie din România și Europa de Est dotată cu linie robotizată pentru reparații de o calitate ireproșabilă efectuate într-un timp foarte scurt", a declarat Bogdan Toporaș Pițigoi, președintele Tester Group.

De asemenea, clienții vor putea verifica oricând etapa în care se află mașina prin intermediul platformei online.

Comentarii (1)

  • Dacă s-ar face și o autostradă până acolo...
    13 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru