Prima imagine cu interiorul lui Aston Martin DBX: preț de 193.500 de euro în Germania, prezentarea în 20 noiembrie

de Paul Cosma
Miercuri, 06.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a publicat prima imagine cu interiorul lui DBX și anunță că SUV-ul său va fi prezentat oficial în data de 20 noiembrie, la Beijing. Prețul lui DBX pe piața din Germania va fi de 193.500 de euro.

Aston Martin a anunțat recent  că primul său SUV va fi lansat oficial în ultimele luni din 2019, în timp ce noua sa fabrică din St Athan este aproape de finalizare și va fi inaugurată în debutul anului viitor.

Mai exact, Aston Martin DBX va fi prezentat în data de 20 noiembrie, în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Beijing.

Pentru a mai îndulci așteptarea, constructorul a dezvăluit și prima imagine cu interiorul noului model, dar și primele prețuri pentru anumite piețe.

Astfel, Aston Martin DBX va costa circa 193.500 de euro în Germania, 158.000 de lire în Marea Britanie și 189.900 de dolari în SUA.

Momentul prezentării oficiale de la Beijing va coincide și cu startul comenzilor pentru primul SUV din istoria constructorului britanic.

Via Aston Martin

Comentarii (1)

  • Fara alehas
    Vesti bune ptr. beizadelele l.p.f.-ului...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru