Prima imagine oficială cu noua Skoda Octavia facelift

de Tiberiu Safta
Miercuri, 03.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat prima imagine oficială cu noua Octavia facelift. Totodată, aflăm că noua versiune actualizată a compactei cehe va fi lansată în februarie.

Cea de-a patra generație Skoda Octavia a fost lansată în 2019. Modelul de clasă compactă al cehilor este pe cale să primească un facelift în acest an. Cu această ocazie, constructorul de la Mlada Boleslav a publicat prima imagine oficială cu noua Octavia facelift, ascunsă sub husă.

Din imaginea oficială putem vedea faruri LED cu o semnătură luminoasă nouă. Aceasta se extinde mai mult către partea inferioară față de semnătura luminoasă văzută la modelul din prezent. De asemenea, mai putem observa și sigla Skoda iluminată.

Deocamdată, Skoda nu a dezvăluit detalii tehnice despre noul model. Cel mai probabil, motorizările viitoarei Octavia facelift vor fi asemănătoare cu cele din prezent. Din ofertă va face parte și o motorizare hibridă.

Noua Skoda Octavia facelift va fi lansată oficial în februarie. Constructorul ceh nu a dezvăluit data prezentării.

via Skoda

Comentarii (4)

  • N am avut niciodată bani de Skoda. Vorbim de demult anul de grație 2002 Octavia 1 am impresia. Cu motor diesel costa 17 mii. Mi am luat un Opel Astra H nou prin 2004 e adevărat cu motor de 1.4 benzina dar 12 mii. Despre preturile din ziua de azi ce sa mai zic. Conduc un Ford focus din 2017 pe care l am luat de nou cu mai puțin bani decât cerea Skoda in 2002 pe Octavia 1. No comment. Sunt prea prost platit pentru Skoda. Cred că următoarea mașina o sa fie Ford kuga.
    9 8
  • @Nsrei
    ne-ai acrit colega cu fordul tau. petarda din aia de focus mk3.5 am avut si eu, chiar 2018 in cazul meu si la banii aia nu exista ceva mai prost facut si mai enervant. dar daca esti tu multumit asa, sa fii sanatos!
    11 2
  • Banditos
    Parerile par sa fie impartite...Si eu am avut/am Focus Mk3 cumparat in 2013 cu 13.500 Eu de nou. Se tine inca bine.
    2 4
  • focus nu are rival, am dat 13k pe unul nou 2019 in 2018 si merge si acum brici doar cu schimb de consumabile, Ford face masini bune daca stii sa le intreti si daca ai noroc sa nu puna vreo piesa proasta pe masina. Si eu astept Kuga facelift sa schimb focus-ul 2022.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru