Prima schiță cu interiorul unui viitor concept electric Skoda

de Tiberiu Safta
Miercuri, 13.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat o schiță oficială cu interiorul unui viitor concept electric de dimensiuni mici. Noul concept va fi prezentat oficial în 15 martie.

În urmă cu câteva zile, constructorul ceh ne-a oferit un clip sugestiv cu exteriorul unui viitor concept electric de dimensiuni mici. Noul concept, al cărui nume nu îl cunoaștem deocamdată, va dezvălui un limbaj de design proaspăt, care va fi prezent la viitoarele modele electrice de serie ale mărcii.

Acum, cu doar două zile rămase înainte de prezentare, Skoda ne arată o schiță cu interiorul viitorului concept. Din această schiță putem vedea un bord cu un design tipic minimalist și digitalizat, vedeta fiind ecranul central masiv pentru sistemul multimedia.

Tot în această schiță mai putem observa un instrumentar de bord digital, dar și un rând de butoane fizice montate sub ecranul central. Imediat sub butoane este vizibilă o consolă centrală "plutitoare", iar aici mai putem observa și sistemul de iluminare ambientală cu accente roșii în zona bordului și portierelor și cu lumină albă în zona podelei.

Skoda nu a dezvăluit mai multe detalii despre noul concept.

Acesta va fi prezentat oficial în 15 martie.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru