Prima schiță cu interiorul viitorului concept Skoda Vision IN: cehii pregătesc un SUV dedicat exclusiv pieței din India

de Cornel Șocariciu
Joi, 19.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat prima schiță cu interiorul viitorului concept Vision IN. Prototipul pregătit de constructorul ceh va sta la baza unui nou SUV, acesta urmând să fie comercializat exclusiv pe piața din India.

În urmă cu câteva zile, Skoda a lansat noua generație Rapid, un model care va fi comercializat în continuare pe piețele din Rusia, India și China. Acum, reprezentanții constructorului ceh au pregătit o nouă surpriză pentru publicul din India: lansarea unui SUV dedicat exclusiv acestei piețe.

Conceptul viitorului SUV va purta numele de Skoda Vision IN și va fi expus în premieră în cadrul Auto Expo din New Delhi, eveniment care își deschide porțile în luna februarie a anului viitor. Viitorul concept va avea o lungime de 4.26 metri și va avea la bază o versiune adaptată la piața locală a platformei MQB A0.

Pentru moment, oficialii Skoda au publicat doar o schiță cu interiorul viitorului concept. Prototipul propune un volan nou, o consolă centrală "plutitoare" și un instrumentar digital de bord. Totodată, conceptul va integra un ecran central generos și un display pentru controlul sistemului de climatizare.

În acest moment, nu există informații cu privire la sistemul de propulsie pregătit de constructorul ceh pentru noul concept Vision IN.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru