Primele 8 exemplare Bugatti Chiron Super Sport 300+ au fost finalizate

de Alexandru Monenciu
Vineri, 24.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile anunță că a finalizat primele 8 exemplare Chiron Super Sport 300+, destinate clienților. Producția acestui model este limitată la 30 de unități.

În urmă cu doi ani, Bugatti scria istorie pe circuitul Ehra-Lessien. Atunci, un prototip Chiron Super Sport 300+ depășea bariera celor 300 mph (482 km/h) și atingea o viteză maximă de 490.4 km/h.

Prototipul respectiv avea câteva modificări, comparativ cu un Chiron obișnuit. Lista includea un capac nou pentru motor, sistem de evacuare cu patru terminații montate pe verticală, un spoiler frontal complet modificat, prize de aer mărite, jante noi și aripi față schimbate.

În plus, puterea motorului W16, quad-turbo, de 8.0 litri a fost crescută de la 1.500 la 1.600 de cai putere.

În tot acest timp, Bugatti a perfecționat prototipul și anunță acum că a finalizat primele 8 exemplare destinate clienților. Producția acestui model este limitată la 30 de unități, toate fiind finisate în aceeași combinație de negru cu portocaliu.

Spre deosebire de prototip, exemplarele Chiron Super Sport 300+ destinate clienților sunt limitate la 442 de km/h.

via Bugatti

Comentarii (5)

  • Catalin
    Coincidenta ca in poza apar tot 8 exemplare identice? M-as mira ca un client sa aibe un chiron identic cu al altui client
    2 0
  • Edikkk
    Uzate moral pentru babalîci care trăiesc în secolul trecut.

    Vreţi ceva fun şi de viitor?

    9 octombrie 2021 în Berlin :) sic
    2 20
  • Prădătoru'
    Da. Pentru tine trotinete electrice, ca doar atât iti permiți după ce termini ratele la TV.
    6 1
  • Prădătoru'
    Da. Pentru tine trotinete electrice, ca doar atât iti permiți după ce termini ratele la TV.
    3 1
  • Da, așa se înțelege și din articol ca sunt identice ca și culoare, bănuiesc ca nici de optionale nu se mai pune problema, tot la fel vor fii.
    La faza cu exteriorul identic o fi o decizie de marketing (habar n-am dacă buna sau nu), ca doar nu le-a ieșit din greșeală :) sau din lipsa de vopsele :).
    Totuși cred ca este puțin probabil ca doi “babalâci uzați moral” gen C. Ronaldo sa parcheze la super-Market unul lângă altul și sa nu mai știe care este monstrul lui :)).
    Bănuiesc ca toate cele 30 de uzate moral (după unii) sunt deja vândute “babalâcilor” pentru care o sa lucreze toată viața “unii” și o sa-și cumpere mult visata trotineta electrică de pe OLX neuzuata moral ci doar fizic.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru