Primele imagini ale noului Aston Martin V12 Vantage Roadster

de Bogdan Mirică
Marti, 03.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O serie de imagini apărute astăzi în presa de specialitate trădează aspectul celui mai nou model Aston Martin: V12 Vantage în variantă decapotabilă.

Esential 517 cai putere va avea noul Aston Martin V12 Vantage Roadster.
101 exemplare V12 Vantage roadster va produce Aston Martin.
Aston Martin se pregăteşte să aducă pe piaţă varianta decapotabilă a modelului V12 Vantage. Până când vom face cunoştinţă în mod oficial cu noul model al britanicilor, mai multe fotografii de pe internet trădează designul Roadsterului.

Cum era şi normal, modelul cu acoperiş rabatabil va folosi acelaşi motor V12 de 6.0 litri, capabil să livreze 517 cai putere şi 570 de Nm, ajutaţi de o transmisie manuală cu şase trepte. Pe lângă trenul de propulsie comun, Roadster-ul şi Coupe-ul vor prezenta şi aceleaşi elemente stilistice distinctive. Varianta decapotabilă primeşte numeroase elemente din fibră de carbon, un spoiler nou şi diverse inserţii care amplifică sportivitatea la interior.

Diferenţa principală va fi făcută de acoperişul retractabil electric, din material textil.

Rigiditatea structurală a fost sporită, iar inginerii au avut misiunea de a compensa cele câteva kilograme în plus câştigate de Roadster. Producţia va însuma 101 exemplare, produse începând cu sfârşitul acestui an. 

via autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru