Primele imagini cu Hyundai i30 N facelift: modelul va primi cutie automată cu dublu-ambreiaj

de Daniel Popescu
Joi, 17.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu i 30 N facelift, despre care afirmă că va primi noutăți de design și o cutie de viteze automată cu dublu-ambreiaj. Prezentarea oficială este programată în perioada următoare.

La ceva mai mult de o jumătate de an de la prezentarea lui i30 facelift, care între timp este disponibil și în România, Hyundai a început campania de promovare pentru versiunea de performanță i30 N facelift.

Pentru moment, constructorul asiatic a prezentat trei imagini ușor întunecate cu exteriorul, însă se pot observa deja o serie de detalii.

Astfel, barele de protecție față și spate au fost redesenate, la fel ca și farurile și stopurile, în timp ce partea din spate iese în evidență prin cele două terminații pentru sistemul de evacuare. De asemenea, modelul va fi echipat cu jante de 19 inch din aliaj forțat care permit o ușoară scădere a masei.

Pentru moment, Hyundai nu a publicat nicio imagine cu interiorul, iar despre detaliile tehncie a oferit o singură informație. Astfel, pentru prima oară pentru un model Hyundai în Europa, i30 N facelift va fi echipat cu o cutie de viteze automată cu dublu-ambreiaj (N DCT), care va include și funcții specifice pentru versiunile de performana N.

În schimb, Hyundai nu a oferit detalii despre versiunile de motorizare.

Nu este exclus ca Hyundai i30 facelift să beneficieze de același motor de 2.0 litri și 250 de cai putere, disponibil și într-o versiune Performance Pack de 275 de cai putere.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru