Primele imagini cu înlocuitorul lui Aston Martin DB11

de Tiberiu Safta
Luni, 15.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a publicat primele imagini oficiale cu un viitor model GT, cel mai probabil fiind chiar înlocuitorul lui DB11. Noul model promite să fie unul special, iar acesta va fi dezvăluit oficial spre sfârșitul lunii mai.

Constructorul britanic de mașini de performanță ne oferă primele imagini oficiale cu un nou model GT. Având în vedere speculațiile presei despre această mașină, noul model este, cel mai probabil, înlocuitorul lui DB11, un model care este produs încă din 2016.

Aston Martin nu a oferit detalii tehnice, dar se laudă cu noul model ca fiind unul care va ieși din tiparele obișnuite ale unui GT. Există și câteva informații care sugerează că noul model ar putea fi construit pentru a marca 75 de ani de la debutul primului model al mărcii care poată numele DB, inițialele lui David Brown, cel care a deținut marca britanică o perioadă lungă de timp.

Imaginile relevă puțin din design-ul noului model. Cel mai notabil detaliu este reprezentat de farurile care conțin câte 3 blocuri optice LED. Partea laterală relevă jante vopsite într-o nuanță aurie, precum și aripile din spate ce par a fi puternic evazate. La final, avem și o imagine cu interiorul, mai exact, cu consola centrală.

Imediat deasupra numeroaselor butoane avem și un ecran.

Deocamdată, nu se știe nimic despre propulsorul noului model. Acest lucru va fi dezvăluit la momentul lansării, care va avea loc în 24 mai.

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru