Primele imagini cu viitorul Maserati MC20 Cabrio. Urmează și o versiune electrică

de Alexandru Monenciu
Marti, 21.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a publicat primele imagini cu prototipul viitorului MC20 Cabrio. Totodată, Maserati confirmă lansarea, pe viitor, a unei versiuni electrice.

Maserati a lansat modelul MC20 în toamna anului trecut. Acesta este echipat cu un motor V6 twin-turbo de 3.0 litri, care dezvoltă 630 de cai putere și 730 Nm cuplu.

Acum, constructorul italian de automobile a publicat primele imagini cu prototipul versiunii decapotabile a lui MC20. Denumită MC20 Cabrio, aceasta va păstra motorizarea V6 și va avea o caroserie confecționată în totalitate din fibră de carbon și alte materiale compozite.

Odată cu publicarea acestor imagini, Maserati a dezvăluit că MC20 va primi, ulterior, și o versiune 100% electrică.

via Maserati

Comentarii (3)

  • Edikkk
    V6 bi-turbo.... astea erau la modă acum 20 de ani..

    Mda, uzată moral

    Aşteptăm versiunea electrică
    2 9
  • Seriff
    @Edikk, da erau la moda acum 20 de ani, dar tu nici acum nu ti le permiti, de vreo versiune electrica ce sa mai vorbim, vise, nici de Spring nu ai bani, mai bine ti-ai cauta un loc de munca, fiindca ai extrem de mult timp liber, vezi ca angajeaza la paza la reprezentanta Tesla, daca te intreaba cineva zici ca lucrezi pentru Elon Musca.
    4 1
  • Nu înțeleg ce ai cu “omul”? Am văzut in 3 posturi ce poate (copy/paste), indiferent ce-i spui robotului rămâne robot și asta este bine, cum ai spus sunt joburi care cer foarte, foarte puțin. Sper sa fie acceptat dacă aplică ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru