Primul Aston Martin DB12, vândut la licitație cu 1.5 milioane de euro

de Alexandru Monenciu
Vineri, 26.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul exemplar Aston Martin DB12 a fost vândut la licitație cu suma de 1.5 milioane de euro. Ca detaliu special, capacul motorului va fi semnat de către piloții Aston Martin F1, Fernando Alonso și Lance Stroll.

În urmă cu scurt timp, constructorul britanic de automobile a lansat noul DB12. Un Super Tourer care vine să înlocuiască vechiul DB11.

Noul Aston Martin DB12 este echipat cu un motor V8 de 4.0 litri, biturbo, care licrează 680 de cai putere și 800 Nm. În aceste condiții, mașina atinge 100 de km/h în 3.6 secunde, iar viteza maximă ajunge la 325 km/h.

În cadrul evenimentului caritabil amfAR Gala Cannes, primul exemplar DB12 a fost vândut cu suma de 1.5 milioane de euro. Banii vor fi donați în scopuri caritabile.

Mașina în cauză este finisată în nuanța exterioară Iridescent Emerald și propune câteva detalii speciale semnate de către divizia Q by Aston Martin.

Piesa de rezistență este, fără îndoială, capacul motorului semnat de piloții echipei de Formula 1 Aston Martin, Fernando Alonso și Lance Stroll.

via Aston Martin

Comentarii (1)

  • pff, deja si-a pus tatuata aia unghiile pe capota. fiscul il semneaza un pic?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru