Primul Range Rover electric a fost confirmat. Comenzile, deschise la finalul anului

de Tiberiu Safta
Joi, 20.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a anunțat oficial când va lansa versiunea electrică a SUV-ului său de lux, Range Rover. Noul model va fi lansat abia în 2025, însă comenzile vor fi deschise începând cu finalul acestui an.

Range Rover, modelul cel mai cunoscut al constructorului britanic de mașini de teren Land Rover, urmează să primească, în premieră, o versiune complet electrică. Cu această ocazie, Jaguar Land Rover, grupul care deține cele două mărci de lux, anunță oficial că viitorul Range Rover electric va fi lansat în curând.

Mai exact, noua versiune cu zero emisii a SUV-ului de lux este programată să apară în 2025. Până atunci, Land Rover spune că va deschide comenzile pentru noul model la finalul lui 2023. Viitorul Range Rover electric va fi construit în Marea Britanie, la uzina de la Halewood. Această fabrică va fi transformată într-una pentru mașini electrice, mulțumită unei investiții de 15 miliarde de lire sterline din partea mărcii.

Deocamdată, nu există mai multe detalii despre viitorul model electric. Alături de acesta, Land Rover se pregătește să lanseze și o platformă nouă. Botezată EMF, aceasta va fi baza viitoarelor SUV-uri electrice de clasă medie ale mărcii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru