Range Rover a sărbătorit un an de la lansarea lui Evoque

de Mircea Meșter
Vineri, 06.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
80.000 de unităţi. Aceasta este cifra excelentă a vânzărilor Evoque la doar un an de la începerea producţiei SUV-ului premium britanic.

Fabrica Jaguar-Land Rover din Halewood, Marea Britanie a aniversat ieri împlinirea unui an de la startul producţiei unuia dintre cele mai apreciate modele din istoria recentă a celor două mărci. Este vorba de Range Rover Evoque, SUV-ul compact care a făcut ca vânzările grupului Jaguar Land Rover să crească, fără excepţie, în toate pieţele pe care acesta activează.

În cele nouă luni de la începerea comercializării lui Evoque, Range Rover a vândut 80.000 de unităţi în toată lumea, 18.000 dintre acestea fiind comenzi pe care marca britanică le-a primit încă dinainte ca primul Evoque să iasă de pe linia de producţie din Halewood. Uzina din Albion este singura din lume care produce Evoque, aceasta exportând SUV-ul Range Rover în peste 170 de pieţe internaţionale. 

Evoque este o maşină care oferă un grad incredibil de emoţie, care continuă să suscite interes şi admiraţie.

Richard Else
Direct de Operaţiuni al uzinei Halewood
În cele nouă luni de la startul comercializării sale, Evoque a adunat peste 110 premii internaţionale, printre acestea numărându-se Car of The Year acordat de revista britanică Top Gear, World Design Car of the Year sau, în cadrul competiţiei anuale organizate de Automarket, locul al doilea în Autovot 2012 la categoria Modele Premium şi locul 1 la categoria premium în votul bloggerilor.

Comentarii (1)

  • ...am vazut si eu masina de vreo cateva ori...si pot spune ca arata foarte bine si in acelasi timp are un design ....cu totul aparte fata de concurenta...deci cu siguranta cei care itorc capul dupa un evoque sunt mai multi decat cei care intorc capul dupa un x3 q5 sau ...mai stiu eu ce...dupa mine ar urma xc60...si apoi restul...aici ma refer la design...
    15 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru