Range Rover Evoque primeşte un display de 10 inch şi o ediţie limitată cu plafon roşu

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Range Rover Evoque va beneficia de un sistem multimedia cu ecran cu diagonala de 10.2 inch şi va primi o ediţie limitată Ember cu plafon roşu.

Land Rover pregăteşte o uşoară actualizare a lui Range Rover Evoque, cel mai bine vândut model din gama constructorului deţinut de indienii de la Tata.

Astfel, SUV-ul compact premium va beneficia de un sistem multimedia InControl Touch Pro care va permite şoferului şi pasagerilor să interacţioneze mai uşor cu maşina. Acesta foloseşte un ecran sensibil la atingere cu diagonala de 10.2 inch şi permite gesturi similare cu cele de pe smartphone-urilor, cum ar fi swipe-urile.

Acest sistem nu reprezintă însă o noutate în gama celor de la Land Rover, întrucât este deja disponibil şi pentru modelul Range Rover Evoque Convertible. Îmbunatăţirile vor fi disponibile începând din luna septembrie.

Urmareste Automarket
În plus, Range Rover Evoque va fi disponibil şi într-o ediţie limitată Ember care se remarcă prin nuanţa de negru combinată cu un plafon roşu. De altfel, cu excepţia plafonului, aproape întreaga maşina este neagră, inclusiv la nivelul jantelor din aliaj de 20 inch sau a grilei.
Acest contrast puternic între negru şi roşu este vizibil şi în interior.

Range Rover Evoque Ember Limited Edition va putea fi achiziţionat timp de numai trei luni şi numai în Marea Britanie, Coreea de Sud, Australia, Rusia, Japonia, Africa de Sud, Brazilia, India şi China.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • parerea mea :e cea mai faina masina in clasa ei.
    7 2
  • Tc1900
    urmatoarea editie va avea o tablet de 11 inch, sunt sigur
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru