Range Rover Sport Stealth Pack - accesorii noi pentru o ediţie limitată

de Bogdan Mirică
Marti, 17.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Range rover Sport Stealth pack este surpriza britanicilor pentru Festivalul Vitezei de la Goodwood. SUV-ul îşi propune să fie o apariţie inedită, dedicată exclusiv evenimentului.

Pentru a marca onorabil prezenţa în cadrul Festivalului de la Goodwood, Land Rover a prezentat deja o ediţie specială a actualului Range Rover Sport, pregătită să debuteze cu ocazia evenimentului desfăşurat pe moşia lordului March, eveniment la care a luat parte şi Automarket anul trecut.

Reportaj: Haosul dulce de la Goodwood

Botezat Range Rover Sport Stealth Pack, modelul introdus de britanici are la bază nivelurile de echipare HSE Dynamic şi Autobiography Dynamic, condimentate cu o serie de accesorii în plus. Pachetul vizual include un aspect negru satinat al grilei frontale, al capotei, al bosajelor, al lămpilor de ceaţă, al portbagajului şi al carcaselor pentru oglinzile laterale.

Nu puteau lipsi jantele speciale, cu dimensiuni de 21 sau 22 de inch, şi ele cu aspect negru satinat. Şi pentru ca pachetul Stealth să fie complet, englezii au aplicat finisajul negru şi la nivelul blocurilor optice faţă şi spate.

După debutul oficial în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood, Range Rover Stealth Pack va fi disponibil pentru comanda în luna iunie, urmând ca livrările să se facă spre sfârşitul acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru