Renault F1 portocaliu

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 16.10.2006
Echipa de Formula 1 Renault va avea ca principal sponsor incepand cu anul 2007 grupul olandez ING, companie specializata in domeniul bancar si al asigurarilor.
Renault F1 Team a anuntat ca din sezonul viitor echipa va incepe un parteneriat cu grupul olandez ING.

Astfel principalul sponsor al echipei va deveni ING inlocuind pe cei de la Mild Seven, care a decis sa paraseasca Formula 1 dupa 13 sezoane disputate in calitate de sponsor principal pentru scuderiile Benetton si apoi Renault F1.

Flavio Briatore, Director Renault F1 Team a declarat: ”Suntem mandri sa initiem ING in universul Formulei 1 si al oportunitatilor unice de crestere la scara mondiala pe care aceasta disciplina le propune. ING corespunde perfect imaginii Renault F1 Team. Societatile noastre sunt organizatii dinamice, urmarind crestrea notorietatii lor intr-un mod inovant si performante exceptionale. Suntem nerabdatori sa incepem sa lucram impreuna in anii care vin".

Mai trebuie mentionat ca parteneriatul dintre Renault F1 si ING este semnat pe o perioda de trei ani.

Comentarii (1)

  • nimic de Vodafone?
    Nu se spune nimic de Vodafone? Se zvonea prin vara ca renunta la Ferrari si vor merge la Mercedes din 2007. Stie cineva ceva? Oricum sunt niste tradatori daca fac asta :)),iar eu imi reziliez contractul cu ei dupa 9 ani:P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru