Renault: Fisico si Kovalainen

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 06.09.2006
Renault si-a anuntat echipa de piloti pentru urmatorul sezon din Formula 1. Giancarlo Fisichella si Heikki Kovalainen vor alerga pentru echipa franceza.

Renault F1 si-a anuntat oficial componenta pentru sezonul viitor. Pilotii titulari vor fi, in 2007, italianul Giancarlo Fisichella si debutantul finlandez Heikki Kovalainen, cei care vor trebui sa continue linia pozitiva de rezultate pe care a inceput-o actualul campion mondial, Fernando Alonso. Acesta din urma a semnat deja cu McLaren, mutare anuntata inca dinaintea startului acestui sezon.

Cu aceeasi ocazie, team-ul francez si-a oficializat si echipa de piloti de teste. Acestia vor fi Ricardo Zonta si Nelson Piquet Jr.

Paradoxal, acest anunt ne da indicii interesante privind mutarile de trupe de la Ferrari. Mai exact, Kimi Raikkonen, care avea oferte atat de la Ferrari cat si de la Renault, va trece, se pare, la scuderia italiana. Ramane de vazut daca viitorul sau coechipier va fi Michael Schumacher sau Felipe Massa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru