Revine numele Cielo: Maserati anunță numele viitorului MC20 decapotabil

de Alexandru Monenciu
Marti, 17.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile anunță numele viitorului MC20 cu plafon retractabil. Acesta va fi cunoscut ca MC20 Cielo, iar debutul este programat pentru data de 25 mai.

Campania de promovare a viitorului Maserati MC20 decapotabil a început la sfârșitul anului trecut. În urmă cu doar o săptămână, constructorul italian de automobile a confirmat data lansării, adica 25 mai, iar acum aflăm și cum se va numi varianta cu plafon retractabil a supercar-ului MC20.

Așadar, aceasta va fi cunoscută ca MC20 Cielo (cuvântul italian pentru "cer"). Mașina a fost dezvoltată la centrul Maserati din Modena și va fi asamblată la legendara uzină Viale Ciro Menotti, la fel ca varianta coupe.

Vor exista, desigur, câteva diferențe între cele două. Partea din spate ușor revizuită și plafonul retractabil fiind cele mai notabile.

Viitorul Maserati MC20 Cielo va folosi același motor V6 de 3.0 litri care dezvoltă 630 de cai putere și 730 Nm cuplu. Performanțele nu vor fi chiar identice, dar merită spus că varianta coupe atinge 100 de km/h în 2.9 secunde și o viteză maximă de 325 km/h.

Așa cum spuneam, MC20 Cielo este așteptat să debuteze în 25 mai.

via Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru