Romania la Dakar

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.01.2007
Un austriac stabilit la Sibiu va participa la a 29-a editie a raliului Dakar. Martin Freinademetz va concura impotriva altor 245 de participanti la categoria motociclete.

Romania se poate mandri cu o participare la raliul Dakar. Numai ca pilotul care va concura la editia 29 a marelui raliu nu este de origine romana. Martin Freinademetz este austriac si este stabilit in Romania la Sibiu. El va lua startul pe 6 ianuarie, la categoria motociclete, cu un KTM 525 Desert Racing.

Austriacul va concura in Raliul Dakar cu licenta eliberata de Federatia Romana de Motociclism. Freinademetz s-a aratat increzator in sansele tale si a declarat ca "inceputul este intotdeauna cel mai greu si sper sa nu apara nici o problema pe specialele din Europa. Mi-am propus sa ajung la sosire dar pentru asta trebuie sa trec intai de cele doua probe de pe continentul nostru".

Martin Freinademetz va avea de parcurs in total 7915 kilometri dintre care 4309 kilometri de proba speciala.

Comentarii (2)

  • andrei
    foarte bine
    trebuie sa existe un inceput in toate si acest austriac va dovedi ca se poate bravo lui :)
    0 0
  • succes
    Important este sa treci linia de sosire. Succes!!! Echipa din Sfantu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru