Romanii din WRC au terminat pe 12 in Japonia

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 29.10.2007
Echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie a ocupat la finalul Raliului Japoniei locul 12 in P-WRC, fiind aproape de puncte.

Claudiu David / Mihaela Beldie, singurul echipaj romanesc care participa in mondialul de raliuri, a terminat Raliul Japoniei pe locul 12. Spargerea diferentialului spate i-a impiedicat sa adune primele puncte in clasamentul P-WRC.

Ultima zi a Raliului Japoniei a adus in fata celor ramasi in batalie un traseu cu sapte probe speciale. Confirmand evolutia excelenta din primele doua zile, Claudiu David si Mihaela Beldie s-au remarcat din nou. Dupa 25 de speciale, echipajul din Romania se afla pe locul 7 in competitia modelelor de productie si pe locul 23 in clasamentul general al raliului. Din pacate, spargerea diferentialului spate pe proba imediat urmatoare a impiedicat echipajul sa mai parcurga ultimele doua speciale, in care au fost creditati conform prevederilor Super Rally cu un timp mai mare cu cinci minute decat scratch-ul categoriei.

"A fost cel mai frumos raliu din cariera. Ne-am imbunatatit constant evolutia si asta este cel mai important lucru. Fiecare kilometru de proba speciala inseamna o experienta in plus pentru noi si cu siguranta asta se va vedea la participarile viitoare”, a spus Claudiu David, considerat de site-ul Campionatului Mondial, wrc.com, surpriza raliului in cadrul P-WRC.

Echipajul OMV Bixxol a terminat pe locul 31 in clasamentul general si pe locul 12 in P-WRC. Fara cele zece minute suplimentare, Claudiu David si Mihaela Beldie ar fi terminat pe locul sapte si ar fi marcat primele puncte in Campionatul Mondial rezervat modelelor de productie.

Am fost la doua probe speciale de primele puncte in mondialul de raliuri. Mai am o sansa in Marea Britanie si voi face tot posibilul sa ma intorc de acolo cu punctele pe care le-am pierdut aici”, a mai spus Claudiu David.

Urmatoarea prezenta in mondialul de raliuri, pentru echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie, este programata in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, in Raliul Marii Britanii.

Comentarii (1)

  • PikaChu
    =D>
    Felicitari echipajului !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru