Sato e platit regeste

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.11.2006
Takuma Sato, pilotul ultimei echipa clasate in clasamentul Formulei 1, a avut in 2006 un salariu mai mare decat cel al lui Fernando Alonso.

Cotidianul spaniol Marca a publicat in editia de astazi o informatie conform careia Takuma Sato, pilotul japonezilor de la Super Aguri, are printre cele mai mari salarii din Formula 1. Cele 7.7 milioane de dolari castigate anual de Sato (in aceasta suma sunt incluse si contractele publicitare) reusesc sa il claseze pe japonez in pozitiile fruntase ale topului salariilor, in conditiile in care Anthony Davidson, viitorul sau coleg de echipa, va castiga in 2007 doar 250.000 de dolari.

Mai mult decat atat, salariul anual al lui Sato este peste suma primita de Fernando Alonso, campionul mondial al acestui sezon, care in 2006 a primit de la Renault 7.2 milioane $.

In cazul in care suma publicata de Marca este reala, Takuma Sato s-ar clasa in clasamentul banilor peste nume mult mai bine cotat in Formula 1, cum sunt David Coulthard, Mark Webber, Jenson Button sau Giancarlo Fisichella.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru