Scade interesul pentru F1?

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.12.2006
Fostul pilot german de Formula 1 Hans Stuck crede ca interesul fanilor pentru marele Circ va scadea la inceputul sezonului viitor din cauza retragerii lui Michael Schumacher.

Fostul pilot german Hans-Joachim Stuck, cel care a concurat in 74 de curse de Formula 1 in anii '70, crede ca audientele Formulei 1 vor suferi prin retragerea lui Michael Schumacher. Motivul este reprezentat de reducerea gradului de interes in randurile fanilor septuplului campion mondial.

"Este evident ca, cel putin la inceputul noului sezon, multi dintre fanii lui Michael nu se vor deranja sa se trezeasca la ora 5 dimineata ca sa priveasca cursa de la Melbourne", afirma fostul pilot. Si totusi, acesta crede ca fanii F1 vor reveni totusi in fata micilor ecrane in momentul in care Marele Circ se va intoarce in Europa, mai ales prin prisma faptului ca in acest sport exista foarte multe nume germane implicate, cum sunt BMW, Mercedes sau chiar Toyota, al caror cartier general se afla in Koln.

Mai mult, Stuck crede ca exista premise pentru ca spectacolul sa ramana in Formula 1: "Pleaca piloti vechi, vin piloti noi. Avem un singur fabricant de pneuri, un nou format pentru antrenamentele libere, din punctul meu de vedere lupta este deschisa".

Comentarii (1)

  • F 1
    Ba dimpotriva !!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru