Schimbare la Red Bull

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.09.2006
Robert Doornbos il va inlocui pe Christian Klien la volanul monopostului Red Bull dupa decizia austriacului de a-si continua cariera la alta echipa.

Christian Klien a decis sa renunte la contractul pe care il avea cu Red Bull Racing. Decizia a fost acceptata de conducerea echipei iar efectul ei este imediat. Locul lui Klien (foto stanga) la volanul monopostului Red Bull va fi luat de Robert Doornbos (foto dreapta), care pana acum a fost pilot de teste si care va concura in restul sezonului alaturi de David Coulthard.

“Dupa ce am fost anuntati de decizia lui Christian, am decis sa il lasam sa plece pentru a se putea concentra la urmatorul pas al carierei sale”, a afirmat Christian Horner, seful echipei Red Bull. Acesta a continuat: “Avand in vedere ca a facut o treaba excelenta la volanul celei de-a treia masini si luand in considerare faptul ca a mai concurat in opt Grand Prix-uri, Robert este inlocuitor logic al lui Christian. Doornbos va incepe pregatirile alaturi de David Coutlhard la testele pe care echipa noastra le va sustine la Jerez in aceasta saptamana".

Cele mai insistente zonuri il dau pe Christian Klien la noul echipa Spyker MF1 racing team, care s-a format recent prin fuziunea dintre Midland F1 si constructorul olandez de lux Spyker.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru