Schițe noi cu Skoda Enyaq Coupe iV, așteptat să debuteze în 31 ianuarie

de Tiberiu Safta
Marti, 11.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul ceh a oferit câteva schițe de design pentru noul SUV coupe electric, Enyaq Coupe iV. Mașina va fi dezvăluită la sfârșitul lunii, în 31 ianuarie.

Anul acesta, Skoda se pregătește să lanseze o mașină nouă în segmentul SUV Coupe. Noul automobil se numește Enyaq Coupe iV și, așa cum reiese din numele său, va fi o variantă coupe a SUV-ului electric Enyaq iV. Skoda a oferit câteva schițe digitale cu noul model, care va fi dezvăluit publicului în 31 ianuarie.

Noul Enyaq Coupe iV va avea un coeficient aerodinamic mai mic față de varianta convențională, de 0.234. Fiind un SUV coupe, spațiul portbagajului va fi mai mic cu 15 litri, însă va fi, totuși, unul generos, la 570 de litri. Pentru a nu crea compromisuri cu privire la spațiul interior și la caracterul practic, noul Enyaq Coupe iV va fi mai înalt cu 1 milimetru și mai lung cu 4 milimetri față de un Enyaq standard.

În ceea ce privește motorizările, Enyaq Coupe iV va fi disponibil cu un propulsor în trei variante de putere: 177 de cai, 201 cai, sau 261 de cai putere. De asemenea, acumulatorul va avea o capacitate de 62 kWh sau de 82 kWh. Este de așteptat să fie lansată și versiunea RS, care va avea un ansamblu de 300 de cai putere, preluat de la Volkswagen ID.5 GTX.

Echipările standard ale lui Enyaq Coupe iV vor avea propulsie spate și un singur motor electric.

Variantele de performanță vor avea tracțiune integrală și un motor electric în plus amplasat în puntea din față. Deocamdată, Skoda nu a oferit detalii cu privire la prețuri, însă acestea vor fi dezvăluite la momentul lansării din 31 ianuarie.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru