Schumacher: “Nu revin!”

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 31.10.2006
Michael Schumacher si Wili Weber, manager sau, au dezmintit zvonurile conform carora germanul planuieste o revenire in Formula 1.

Casa londoneza de pariuri William Hill ofera o cota de 25 pe eventualitatea ca Michael Schumacher sa concureze intr-o cursa de Formula 1 in sezonul urmator al Marelui Circ. Astfel, in eventualitatea in care germanul va concura intr-o cursa din 2007, cei care pariaza un dolar vor castiga 25. Cu toate acestea, Schumacher si managerul sau, Wili Weber, insista pe faptul ca speculatiile unei reveniri nu sunt adevarate.

“Va pot asigura ca pilotul de Formula 1 numit Michael Schumacher nu mai exista”, a afirmat septuplul campion mondial.

In acest timp, Wili Weber a confirmat afirmatiile lui Schumacher, acesta adaugand ca zvonurile conform carora germanul se gandeste serios la oferta de cateva milioane de dolari a celor de la Audi pentru a pilota in circuitul DTM sunt nefondate. “Nu am nimic cu DTM-ul, insa un septuplu campion mondial nu are nevoie de aceasta competitie”, a spus Weber.

Fostul pilot german a adaugat ca in acest moment nu are de gand sa concureze la volanul unei masini de curse, oricare ar fi aceasta, cu exceptia propriilor karturi din orasul natal: “Tot ceea ce vreau sa fac este sa imi fac ordine in lucruri si sa vad dupa aceea ce vreau sa fac in viitor”, a incheiat Schumacher.

Pe de alta parte, Ferrari a anuntat ca noua functie pe care o ocupa Schumacher in organigrama constructorului italian, cea de consilier al noului presedinte Jean Todt, este una prin care “Ferrari va folosi imensa experienta si vasta gama de cunostinte ale lui Michael in deciziile de ordin tehnic si strategic”. Todt a continuat: “Nu va fi nevoit sa stea la un birou si nici macar nu va trebui sa fie prezent la teste sau la curse. Insa va reprezenta un membru al echipei ale carui decizii vor fi ascultate si analizate”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru