Schumi e inca nehotarat

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 22.08.2006
Willi Weber a afirmat ca Michael nu s-a hotarat inca in privinta viitorului sau. Pentru a afla verdictul va trebui sa aseptam pana in 10 septembrie, la MP al Italiei.

Schumacher nu stie inca daca se va retrage sau nu din Formula 1 in acest sezon. Afirmatia ii apartine celei mai autorizate voci din paddock, cea a managerului pilotului german, Willi Weber.

Inaintea celor trei saptamani de pauza competitionala, Weber afirmase ca va discuta cu Schumacher aceasta problema in timpul unei minivacante petrecute impreuna cu familiile celor doi pe Marea Mediterana. In aceste conditii, revenirea managerului lui Schumacher era asteptata ca painea calda de presa auto din intreaga lume. Surpriza insa. Pilotul german nu e inca hotarat.

“Se pare ca Michael se va hotari in ultima clipa. Vrea doar sa se concentreze pentru urmatoarea cursa”, a afirmat Weber. In plus, managerul pilotului de la Ferrari spune ca l-a sfatuit pe acesta sa renunte in cazul castigarii celui de-al optulea titlu mondial: “Dupa pararea mea, acesta ar fi momentul ideal pentru retragere, chiar daca este impotriva intereselor mele de manager”, a continuat Willi Weber.

Pe de alta parte, desi in presa germana s-a zvonit in ultimul timp ca sotia lui Schumacher, Corinna, va avea un cuvant greu de spus in decizia germanului, managerului germanului a spus ca verdictul va fi dat de Michael, fara nicio interventie din partea altor persoane.

In aceste conditii, cea mai asteptata cursa a sezonului este cea de la Monza (10 septembrie), la finalul careia Schumacher va sustine o conferinta de presa in care isi va anunta decizia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru