Schumi - mentorul lui Kimi

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.01.2007
Jean Todt a afirmat intr-un interviu acordat presei italiene ca Michael Schumacher il va sfatui pe Kimi in primele sale luni la Ferrari.

Rolul pe care Michael Schumacher il ava avea in acest an la Ferrari va implica o relatie de tip mentor-discipol cu Kimi Raikkonen. Informatia a fost furnizata presei de catre Jean Todt, cel care spune ca noua achizitie a echipei italiene este deocamdata "un semn de intrebare" pentru echipa tehnica a Scuderiei.

"Nu stim inca cum ne vom intelege. Avantajul nostru este faptul ca Michael poate sa intervina in aceasta relatie prin rolul nou pe care il detine in echipa", a declarat proaspatul presedinte Ferrari pentru Corriere della Sera, continuand: "Vrem sa profitam la maximum de cunostintele si de experienta lui Michael, iar acesta va fi marele nostru atu in lupta din 2007. Este un castig mare faptul ca nu l-am pierdut pe Michael". Mai mult, Todt afirma ca Michael se va afla "la serviciile lui Felipe Massa si ale lui Kimi Raikkonen".

In ceea ce ii priveste pozitiile pe care cei doi piloti Ferrari le vor ocupa in echipa, Todt a confirmat faptul ca Raikkonen si Massa vse vor afla pe pozitii egale, fara ca ordinele de echipa sa ii diferentieze in vreun fel. Astfel, dupa ce Michael a fost numarul unu la Ferrari timp de un deceniu, presedintele Ferrari crede ca o "concurenta sanatoasa" intre piloti va duce la "rezultate mari".

Si totusi, Todt avertizeaza: "Vom fi foarte atenti ca aceasta rivalitate interna sa nu devina contraproductiva. Interesele Ferrari sunt cele mai importante iar Raikkonen si Massa stiu asta foarte bine."

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru