Schumi si Kimi la Ferrari?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 31.07.2006
Jean Todt a lasat sa se inteleaga ca Raikkonen ar putea face echipa cu Michael Schumacher in sezonul viitor.

Michael Schumacher, coleg la Ferrari cu Kimi Raikkonen in 2007? Totul este posibil. Dupa ultimele victorii ale germanului de la Ferrari in Campionatul Mondial, ipoteza ramanerii sale in Formula 1 devine din ce in ce mai plauzibila.

In plus, un eventual cuplu cu Raikkonen ar fi in gratiile lui Jean Todt, care dupa ce si-a reinnoit contractul cu scuderia italiana a devenit brusc volubil si generos in afirmatii:“Dupa victoria de astazi, momentul pe care il voi purta in suflet va fi ceremonia de premiere, cand pe podium s-au aflat cei trei piloti pe care ii admir”. Chiar daca aceasta declaratie nu este o oficializare a transferului finlandezului la Ferrari, seamana foarte mult cu asa ceva.

In conditiile in care Raikkonen va ajunge la Ferrari, Felipe Massa ar putea fi cedat la Red Bull Racing, echipa care utilizeaza motoare Ferrari. Anuntul oficial in urma caruia vor fi prezentati pilotii Ferrari pentru sezonul viitor va avea loc, ca in fiecare an, cu ocazia Marelui Premiu al Italiei de la Monza.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru