Schumi - subiect de carte!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 23.11.2006
Scriitorul Formulei 1, Christopher Hilton, a lansat ultima lui carte: “The Whole Story”, un roman biografic despre Michael Schumacher.
L-ati vazut doborand recorduri, l-ati admirat facand depasiri, ati fost uimiti vazandu-l in derapaje controlate pe ploaie, este omul care de la Spa Francorschamps pana Interlagos a dat sapte semnaturi de campion mondial cu numele de Michael Schumacher.

Cel mai mare biograf al Formulei 1, Christopher Hilton, a lansat cartea “The Whole Story”, o poveste a vietii lui Michael atat ca pilot cat si ca om. De la venirea lui in karting pana la castigarea celui de-al saptelea titlu mondial, trecand prin momentele grele in care a fost acuzat de comportament nesportiv, viata sportiva a lui Schumi este intens dezbatuta de cunoscutul biograf. O alta perspectiva din care Christopher Hilton a prezentat viata lui Schumacher este cea legata de viata lui personala, relatiile cu familia si toate detalii legate de viata extrasportiva.

Printre alte titluri ale lui hilton se numara: "Michael Schumacher: The Greatest of All", "Ayrton Senna: The Whole Story" sau " Memories of James Hunt".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru