Schumi: "Sunt usurat!"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 20.12.2006
Michael Schumacher afirma in cartea biografica recent aparuta pe piata ca este mai degraba usurat decat nostalgic dupa ce s-a retras din Formula 1.

Michael Schumacher afirma in recent lansata sa biografie oficiala ca nu regreta iesirea sa din Formula 1. Desi cei aflati in interiorul Marelui Circ cred ca Michael nu poata sta prea mult in afara Formulei 1, germanul de 37 de ani spune in cartea autobiografica faptul ca simte mai degraba liniste decat nostalgie. "In principal ma simt eliberat si linistit. Pot spune ca 90% sunt eliberat. Dupa sezonul 2005 ma intrebam pentru ce mai continuu si nu gaseam un raspuns", afirma fostul pilot Ferrari.

Pilotul german nu va uita insa prea curand experienta de peste un deceniu in Formula 1. Acesta spune ca in timpul cursei din Brazilia - cea care a pus capat acestui sezon - isi repeta in gand: "Este ultima data cand fac asta".

"In joia dinaintea cursei de la Interlagos, mecanicii mei mi-au facut cadou o fotografie imensa pe care fiecare a trecut cateva randuri de felicitare. Am observat o propozitie scrisa in italiana, <Esti unul dintr-ai nostri>, si nu am putut sa citesc in continuare.

Eram mult prea emotionat pentru asta", recunoaste Michael Schumacher.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru