Se bate Schumi in Brazilia?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 18.10.2006
Germanul de la Ferrari a afirmat ca nu vrea decat sa se simta bine in Brazilia, in ultima cursa a carierei. Cei de la Renault spun ca nu vor musca momeala.

Michael Schumacher a afirmat ca vrea, mai mai mult decat orice, sa se simta bine la ultima cursa a carierei, cea din Brazilia. Pe de alta parte, cei de la Renault spun ca germanul va ataca la maximum pentru a incerca sa isi adjudece titlul la constructori si, in eventualitatea in care Alonso nu intra in puncte, la piloti.

“Este evident faptul ca eu constientizez ca dupa aproape 16 ani de cariera aceasta este ultima mea cursa. Sper sa fie una frumoasa si interesanta, pentru a pleca din Formula 1 cu acel sentiment pe care ti-l poate da doar o victorie. Vreau sa ma simt bine”, a afirmat Schumacher, care a completat: “Baietii din echipa merita titlul. In momentul in care cineva este capabil sa revina dintr-o situatie asemanatoare celei in care ne-am aflat la un moment dat in acest an prin munca asidua si plina de pasiune, acel cineva merita respect si are tot respectul meu. Baietii sunt cei mai buni in ceea ce fac iar titlul la constructori ar fi perfect meritat. Vrem sa realizam o dubla in Brazilia.

Este singurul lucru care ne permite sa speram la titlu si este tot ceea ce putem face in acest moment. In rest, nimic nu depinde de noi”.

Bob Dell, directorul tehnic al celor de la Renault, crede insa ca Michael este foarte determinat sa castige la Interlagos, unul dintre indicii fiind reprezentat de testele concentrate pe care le-a realizat germanul la Jerez in aceste zile. Bell spune ca este sigur ca Michael nu va pilota “pentru a se simti bine” ci pentru a da totul pentru el si pentru echipa. “Michael va pilota la maximum in Brazilia, asa cum o face de fiecare data. Ii sta in fire sa nu renunte niciodata, de asta a si testat atat de mult la Jerez dupa ce s-a terminat Marele Premiu al Japoniei. In plus, mai este un motiv pentru care cred ca Michael va da totul: este ultima sa cursa si sunt sigur ca vrea sa termine cat se poate de frumos.”

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru