Șeful Aston Martin, despre dublarea producției până în 2025: “Bogații devin tot mai bogați și vor mai mașini tot mai personalizate”

de Paul Cosma
Luni, 26.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin țintește să-și dubleze producția anuală până în 2025, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Andy Palmer. Potrivit acestuia, clienții “bogați devin tot mai bogați” și pretențiile lor sunt și ele în creștere.

Aston Martin se pregătește să inaugureze noua sa fabrică din Țara Galilor, la St Athan urmând să fie produs primul model electric al constructorului, primul SUV DBX, dar și modele sub brandul Lagonda.

Noua fabrică va fi inaugurată la începutul anului 2019 și ar urma să fie de două ori mai rapidă decât uzina din Gaydon, acolo unde este și sediul companiei.

În acest context, șeful Andy Palmer se așteaptă ca producția Aston Martin să ajungă la 14.000 de unități până în 2025, adică să fie de peste două ori mai mare decât în prezent, la o estimare de 6.400 de mașini pentru finalul lui 2018. În plus, Palmer speră ca Aston Martin să aibă o valoare de patru ori mai mare decât în 2014.

“Bogații devin tot mai bogați și vor mașini tot mai personalizate,” a spus Andy Palmer în Abu Dhabi, cu ocazia ultimei curse de Formula 1 din acest sezon.

Aston Martin a anunțat recent că fabrica din St Athan va fi inaugurată în primele trei luni din 2019.

În plus, britanicii susțin că primul lor SUV (proiectul DBX) va fi lansat oficial în ultimul trimestru de anul viitor, urmând ca mașina să fie construită la St Athan.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Balzac
    Veste buna...ce sa?...,,bogatii devin tot mai bogati si... ce urmeaza,nu mai conteaza.Nebunia dupa banii si lux va duce lumea la dezechilibru si in final la colaps.Lacomia isi are si ea rasplata ei.veti vedea.Decadenta ,si depravarea va dezumaniza societatea.
    15 0
  • S-a mai confirmat încă o dată că știrile astea despre mașinile premium sunt ca și cum în sala în care dorm sclavii este afișat meniul pe care-l au patricienii la masă.

    Adică nouă ne chiorăie burțile de foame, n-avem bani de un set de cauciucuri de iarnă și citim știri despre cum sunt customizate mașinile de lux, ce modele vor să mai scoată și ce opțiuni au mai pus pe ele.

    Când spun "nouă" nu mă refer numai la români.
    Ia uitați-vă ce se întâmplă în Franța pentru că le măresc prețurile la combustibil (și priviți și ce "blânzi" sunt jandarmii francezi).
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru