Și Lionel Messi are o pasiune pentru supercaruri exotice: starul Barcelonei își vinde Maserati-ul

de Bogdan Mirică
Luni, 09.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Una dintre vechile mașini ale lui Lionel Messi este scoasă la vânzare. Este vorba despre un Maserati GranTurismo MC Stradale, etichetat la 120.000 de euro.

Chiar dacă nu are experiența lui Ronaldo când vine vorba despre posesia unor supercaruri exotice, Messi iubește și el mașinile rapide. Chiar dacă în prezent este imaginea unei companii auto fără prea multe pretenții sportive: Tata Motors.

Dovada că Lionel Messi are și el o pasiune pentru mașinile cu mulți cai putere este un Maserati GranTurismo MC Stradale, pe care fotbalistul l-a cumpărat în anul 2012. De atunci și până în prezent, supercarul italian a adunat 46.000 de kilometri.

Esential 450 de cai putere oferă Maserati GranTurismo MC Stradale.
46.000 de kilometri înregistrează kilometrajul mașinei lui Messi.
Sub capotă se ascunde un motor V8 de 4.7 litri, care dezvoltă 450 de cai putere. Suficient pentru a asigura o accelerație de la 0 la 100 de km/h în 4.5 secunde și o viteză maximă de 300 de km/h.

Maserati GranTurismo MC Stradale vine la pachet cu o vopsea de caroserie mată, cu inserții contrastante de culoare roșie și cu o hârtie care dovedește că celebrul fotbalist a fost proprietarul său.

Probabil de aceea mașina starului Barcelonei se vinde cu 120.000 de euro, în condițiile în care o astfel de mașină ajunge la doar 90.000 de euro pe piața second-hand.

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru