Skoda a început producția modelului Kamiq: SUV-ul compact este asamblat la uzina din Mlada Boleslav

de Paul Cosma
Marti, 09.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a dat startul producției pentru modelul Kamiq, SUV-ul său compact ce va fi asamblat în cadrul uzinei din Mlada Boleslav. Kamiq este al treilea SUV Skoda pe piața europeană, după Kodiaq și Karoq.

Fabrica Skoda din Mlada Boleslav are un nou model pe liniile sale de producție. SUV-ul Kamiq a primit “undă verde” pentru startul producției și s-a alăturat, astfel, familiei din care mai fac parte Octavia, Fabia, Scala și Karoq.

Skoda Kamiq este al treilea SUV al constructorului pe piața europeană, după modelele Kodiaq și Karoq. Circa 100 de milioane de euro au fost investiți de Skoda pentru ca producția lui Kamiq să aibă loc la Mlada Boleslav.

Ritmul de producție este de 400 de unități Kamiq pe zi, SUV-ul compact fiind construit pe platforma MQB a grupului Volkswagen.

Via Skoda

Comentarii (2)

  • ...Să fie Robert Kubica pe banda de montaj?! :-)
    Ceva mai serios, cam asta am merita polonezul după hype-urile grotesc repetate anul trecut de circo-presă (alea cu *revenirea în forță*) -- urmate d-un fâs monumental cu zero puncte pe linie.

    Strict ontopic: Skoda și-a cam luat-o în cap (cu prețurile), simultan cu luarea la vale cu designul. Fiindcă Kamiq-ul ăsta-i și el doar o nouă Matrionușka = Skalaq înălțată. (scuze, Scala :-))
    13 0
  • GIGIbarosanu
    Eu vad in o asemanare foarte mare cu Citroen C4 Grand Picasso 2013 https://www.youtube.com/watch?v=FCyq4mRwIh0
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru