Skoda a pregătit opționale noi pentru Fabia facelift: modelul subcompact poate fi echipat cu pachetele Comfort și Black

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Fabia facelift poate fi comandat și cu noile pachete opționale Black și Comfort. Producătorul ceh a pregătit accesorii noi pentru caroserie și câteva echipamente suplimentare de interior.

În urmă cu doar câteva zile, Skoda a publicat primele detalii referitoare la pachetul de îmbunătățiri pregătit pentru SUV-urile Kodiaq și Karoq. Acum, producătorul ceh propune o serie de modificări și pentru Fabia facelift.

Modelul de clasă mică va putea fi comandat cu două pachete speciale. Primul dintre acestea se numește Black și oferă o serie de accesorii de caroserie vopsite, bineînțeles, în negru. Pe listă, cehii au trecut următoarele: grila frontală, zona inferioară a carcaselor oglinzilor laterale, ramele stopurilor și jantele. În plus, Skoda menționează că prin bifarea pachetului Black, clienții vor putea comanda, opțional, și plafonul de culoare neagră. Noile jante propuse pentru acest pachet poartă numele de Matone (15 inch) și Vigo (16 inch).

Cel de-al doilea pachet dezvoltat de Skoda pentru Fabia facelift se numește Comfort. Acesta va puta fi comandat pe versiunile de echipare Ambition și Style și include: senzor de ploaie și lumină, senzori de parcare față și spate, duze stropitoare încălzite și scaune față încălzite.

De asemenea, Skoda menționează că sistemul de acces și pornire fără cheie a fost îmbunătățit.

Acesta este disponibil opțional și include acum un senzor de mișcare integrat la nivelul cheii care dezactivează semnalul acesteia dacă nu sunt înregistrate mișcări într-un interval de 15 minute.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru