Skoda confirmă lansarea noii generații Fabia pentru luna mai. Varianta Combi debutează de abia în 2023

de Alexandru Monenciu
Joi, 25.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul ceh de automobile a anunțat că noua generație Fabia va debuta oficial în luna mai a acestui an. Pentru varianta break, clienții mai trebuie să aștepte încă doi ani.

Oficialii Skoda au vorbit despre planurile de viitor ale companiei în cadrul conferinței de presă anuale. Printre altele, mai marii producătorului din Mlada Boleslav au oferit câteva detalii și despre noua generație a modelului Fabia.

Perioada de testare a prototipurilor se apropie de final astfel că debutul este iminent. Skoda a confirmat acum că evenimentul va avea loc în luna mai, dar pentru varianta break clienții vor fi nevoiți să mai aștepte. Până în 2023 mai exact.

Constructorul ceh intenționează să asambleze noua Fabia Combi la uzina din Kvasiny (Cehia), dar nu înainte ca producția navei amiral Superb să fie mutată la fabrica din Bratislava (Slovacia). Tot aici va fi asamblat și viitorul Volkswagen Passat.

Anul 2021 se anunță destul de aglomerat pentru Skoda. După noua Fabia, cehii vor lansa varianta Coupe a lui Enyaq iV, dar și facelift-ul pentru modelele Karoq și Kodiaq.

Totodată, Kushaq va debuta pe piața din India, iar Octavia Pro în China.

În viitorul ceva mai îndepărtat, Skoda va lansa un model care să se situeze în gamă sub Enyaq IV.

O alternativă la Volkswagen ID.3. De asemenea, Citigo-e iV va fi înlocuit de un alt model de oraș cu zero emisii.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru