Skoda Karoq facelift: debutul este programat pentru data de 30 noiembrie

de Alexandru Monenciu
Luni, 08.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul ceh de automobile anunță că noul Karoq facelift va debuta oficial în 30 noiembrie. Skoda a pregătit modificări de ordin estetic, atât la interior cât și la exterior.

Skoda Karoq a debutat în 2017, ca al doilea SUV al mărcii din Mlada Boleslav și înlocuitorul lui Yeti. Anul trecut, Karoq a fost al doilea cel mai vândut model Skoda, o performanță pe care a menținut-o și în prima jumătate a lui 2021.

Pentru a păstra viu interesul clienților, Skoda Karoq va primi un facelift. Debutul versiunii îmbunătățite este programat pentru 30 noiembrie, a confirmat cu puțin timp în urmă producătorul ceh.

Nu a oferit mai multe detalii, dar cu siguranță vom vedea câteva modificări de ordin estetic, chiar dacă nu unele majore. O grilă ușor revizuită, spoilere redesenate și un design nou pentru faruri și stopuri ar putea fi câteva dintre noutățile aduse de Karoq facelift.

Sistemul multimedia va fi și el actualizat la cea mai recentă versiune. În ceea ce privește gama de motorizări, aceasta, probabil, va rămâne neschimbată, dar vom afla mai multe informații la finalul acestei luni.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru