Skoda va începe anul acesta producția modelului Superb plug-in hybrid la Kvasiny: volum record de peste 300.000 de unități pentru uzina cehă în 2018

de Paul Cosma
Vineri, 01.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 2019, Skoda va începe producția modelului Superb plug-in hybrid în cadrul uzinei din Kvasiny. Anul trecut, fabrica producătorului ceh a livrat peste 300.000 de unități Superb, Kodiaq și Karoq, un record pentru Skoda.

Skoda Superb, în versiune plug-in hybrid, va intra în producție în cursul anului curent, potrivit unui anunț oficial făcut de constructorul din Mlada Boleslav.

Superb PHEV va fi construit în cadrul uzinei Skoda din Kvasiny, cea care produce în prezent modelele Superb, Kodiaq și Karoq. Anul trecut, fabrica a stabilit un record de producție pentru Skoda, având în premieră un volum de peste 300.000 de mașini.

Tot aici va începe și producția lui Volkswagen Passat, însă acest lucru se va întâmpla începând cu anul 2023.

Fabrica Skoda din Kvasiny are o istorie de peste 80 de ani, fiind modernizată în repetate rânduri. În prezent, la Kvasiny lucrează aproximativ 9.000 de angajați Skoda.

Via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru