Slick-uri in 2008?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 09.08.2006
Directorul tehnic al japonezilor de la Bridgestone, unicul furnizor de pneuri in Formula 1 incepand cu anul viitor, asteapta decizia FIA pentru a pune in practica dezvoltarea noilor slick-uri.

Se pare ca slick-urile vor reveni in Formula 1 in 2008! Gumele netede, care au fost interzise in 1998 si inlocuite cu pneurile cu santuri in incercarea de reducere a performantelor prea ridicate ale monoposturilor vor intra din nou in Marele Circ peste doi ani.

Rationamentul e simplu: avand in vedere faptul ca in 2008 va exista un singur manufacturier de pneuri, aceasta solutie va aduce pe picior de egalitate toate echipele.

Directorul tehnic al manufacturierului japonez asteapta decizia finala a FIA pentru a sa unda verde cat mai repede pregatirii, dezvoltarii si lansarii noilor pneuri. Deocamdata, oficialii FIA nu s-au declarat nici pentru nici contra acestei masuri, analizand in aceasta posibilitatea implementarii noilor pneuri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru