SLR 722, masina de serviciu a lui Alonso!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 17.01.2007
Masina de serviciu a lui Fernando Alonso la McLaren va fi unul dintre cele 150 de exemplare speciale SLR 722.

Plecarea lui Fernando Alonso de la Renault la McLaren are efecte de imagine foarte interesante pentru ambele parti. Astfel, spaniolul a primit de la noul loc de munca o masina de serviciu care i-ar face fericiti pe toti iubitorii masinilor. Modelul pe care campionul mondial in exercitiu il va conduce in interes de serviciu va fi un super-rar Mercedes McLaren SLR 722, o versiune speciala SLR care se poate mandri cu 650 de cai putere la purtator.

Construita la Woking, acelasi loc in care a fost produs monopostul MP4-22, editia speciala 722 a lui SLR este produsa in doar 150 de exemplare. Aceasta a fost dezvoltata cu ajutorul lui Gordon Murray, o legenda a motorsportului britanic, si ajunge de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde. Sigla 722 are origini foarte interesante, fiind ora exacta (7:22) la care Stirling Moss a luat startul intr-o cursa din 1955 cu un Mercedes Benz 300 SLR.

Ramane de vazut care este masina de serviciu a lui Lewis Hamilton, colegul mai putin cunoscut al lui Alonso la McLaren.

Sa ne asteptam oare la un A sau B-Klasse?

Comentarii (2)

  • andrei
    mda
    cu asa masina sa tot mergi la serviciu :)
    0 0
  • oare?
    cand concurezi pe monoposturi nu cred ca mai are aceeasi valoare ca la noi, soferii normali
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru