Spyker ar putea renaște în 2022. Trei modele programate să se nască anul viitor

de Alexandru Monenciu
Luni, 03.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Spyker ar putea renaște în 2022, mulțumită unui grup de investitori condus de Michail Pessis și Boris Rotenberg. Anul viitor ar urma să intre în producție trei modele.

Compania olandeză Spyker a luat ființă în 1880 și a dispărut în 1926. În epoca modernă, marca a revenit ca Spyker Cars, în 1999, și a lansat pe piață două modele: Spyker C8 și Spyker C12. Din păcate, în 2014 (după mai multe încercări de o salva) compania și-a declarat falimentul, dar, după câteva luni, a anunțat că va continua producția.

În 2020, reprezentanții Spyker au încheiat o înțelegere cu un grup de investitori, condus de Michail Pessis și Boris Rotenberg. O înțelegere care nu s-a materializat și care a condus la un nou faliment.

Potrivit celor mai recente informații, același grup de investitori a revenit acum cu o nouă promisiune de a reînvia Spyker în 2022. Mai mult, anul viitor ar urma să fie produse trei modele: B6 Venator, C8 Preliator și D8 Peking-to-Paris.

Caroseriile vor fi produse în Rusia, iar de partea tehnică se vor ocupa departamente din Rusia și Germania. În final, mașinile vor fi asamblate în Olanda.

via Carscoops

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Lego

    Dacă sunt termice, vor da faliment din nou
    3 6
  • andrei
    eu cred ca vor da faliment mental astia, electrofilii. aia e o masina de nisa, ii lasa rece ce motor are dpdv al poluarii. ii intereseaza puterea. si ma indoiesc ca e vreunul care sa vrea multe sute de cai si sa nu se auda nimic cand accelereaza. zgomotul unui termic faca toata placerea unei astfel de masini.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru