Teaser cu noul Alpine A110 R, cea mai puternică versiune a modelului francez

de Tiberiu Safta
Vineri, 30.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alpine a publicat un clip teaser cu o nouă versiune a lui A110. Aceasta se numește A110 R și este cea mai puternică versiune a modelului francez. Clipul dezvăluie faptul că va avea o viteză maximă de 285 km/h. Mașina va fi dezvăluită în 4 octombrie.

Alpine se pregătește să lanseze o nouă versiune a modelului A110. Numită A110 R, aceasta promite să fie cea mai rapidă versiune a celebrului model, lansat în 2017. Noul model va fi prezentat în 4 octombrie, dar până atunci, Alpine ne oferă un clip teaser cu viitorul model.

Noul teaser dezvăluie puterea motorului, precum și viteza maximă a viitorului model. Astfel, vorbim de un motor de 1.8 litri turbo, de 300 de cai putere și de 340 Nm, iar mașina va avea o viteză maximă de 285 km/h. Motorul este împărtășit cu A110 S, care dezvoltă tot 300 de cai putere. Diferența este la cutia de viteze automată cu 7 trepte, etajată diferit.

Creșterea vitezei va fi ajutată și de o masă proprie mai mică. Astfel, noul Alpine A110 R va cântări mai puțin față de celelalte versiuni ale modelului. Noul model va beneficia și de elemente aerodinamice la caroserie, precum și jante cu design nou, iar mașina va putea fi folosită și pe circuit.

Noul Alpine A110 R va fi dezvăluit în 4 octombrie.

via Alpine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru