Teaser cu noul concept Skoda Vision 7S, un SUV cu 7 locuri

de Tiberiu Safta
Vineri, 15.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat o schiță cu viitorul concept Vision 7S, care anunță un SUV nou cu 7 locuri. Conceptul va dezvălui și noul limbaj de design al mărcii, Modern Solid.

Constructorul ceh a publicat prima schiță cu interiorul unui viitor concept, botezat Vision 7S. Așa cum sugerează schița și numele, conceptul anunță un SUV nou care va avea 7 locuri, iar habitaclul va fi proiectat special pentru a fi unul spațios și versatil.

Mai mult, viitorul concept va dezvălui și noul limbaj de design Skoda, numit Modern Solid. Acest limbaj de design a fost anunțat încă din luna martie și va consta într-un design simplu și simetric, dar care să iasă în evidență cu ajutorul unor elemente vizuale distincte. Bordul noului concept Vision 7S se va extinde până la portiere, pentru a crea o senzație de spațiu mare.

Interiorul va avea două configurații diferite: una pentru condus și cealaltă pentru relaxare. În configurația pentru condus, toate comenzile vor fi amplasate, evident, în locurile obișnuite, iar ecranul central va fi orientat către șofer pentru a oferi informațiile esențiale. Configurația de relaxare este activată atunci când mașina se încarcă sau este oprită.

Volanul și instrumentarul glisează către partea din față pentru a crea mai mult spațiu, iar scaunele sunt reglate în poziții de relaxare.

Volanul conține comenzi cu feedback haptic, la fel și ecranul central și portierele. Conceptul va avea integrat și un scaun special pentru copii în zona consolei centrale, între primele două rânduri de scaune, adică în cel mai sigur loc din mașină. Spătarele și tetierele scaunelor din față și din al doilea rând conțin suporturi pentru dispozitive multimedia. Mai mult, scaunele au integrate și rucsacuri.

Deocamdată, Skoda nu a precizat când va fi dezvăluit noul concept.

via Skoda

Comentarii (2)

  • Catalin
    Studenții Skoda or să-l modifice apoi în cabriolet
    3 0
  • Andrei
    Excitatie maxima printre visătorii la "mașina germana" care nu au bani de "mașina germana".
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru